Den nye Vækstpark for Socialøkonomi ligger på Gunnar Clausens Vej og åbnede 3.februar. Pressefoto
Den nye Vækstpark for Socialøkonomi ligger på Gunnar Clausens Vej og åbnede 3.februar. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Aarhus får vækstpark for sociale virksomheder

Socialt bevidste virksomheder får nyt kraftcentrumAarhus har fået en vækstpark for virksomheder, der arbejder ud fra en social profil. De 7.400 kvadratmeter på Gunna Clausens Vej blev indviet 3.februar, hvor borgmester Jacob Bundsgaard stod for den officielle åbning.

Bag Vækstpark for Socialøkonomi står Den Sociale Udviklingsfond, som har 26 specialiserede afdelinger i landet; i Aarhus de socialøkonomiske virksomheder Café Frida og special minds, som tidligere gik under navnet BOAS Specialister.


Stærk vækst

Michael Hansen, direktør i Den Sociale Udviklingsfond, om motivationen for at skabe den nye vækstpark i Aarhus:

“Socialøkonomien er i vækst. Vi ser over hele landet blomstrende initiativer og virksomheder, som i stigende grad er optaget af at skabe sunde forretninger med både socialt og økonomisk overskud. Vi ser samtidig en mulighed for at styrke det socialøkonomiske felt yderligere i Østjylland ved at skabe en erhvervspark, hvor virksomheder med en social profil kan dele viden, erfaringer og udvikle forretninger sammen”, siger Michael Hansen i en pressemeddelelse.

En tredjedel af domicilet er allerede taget i brug af IT-virksomheden special minds, som ansætter IT-konsulenter med autismeprofil.

srj


Publiceret: 10. Februar 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt