Der er vind i sejlene forViby-virksomheden GrejFreak.
Der er vind i sejlene forViby-virksomheden GrejFreak.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Aarhus-virksomhed har scoret en ekstra gazelle

Webshop med base i Viby J har øget omsætningen med 298 procent


To Gazeller på en hylde i webshoppens GrejFreak.dks lokaler vidner om succes. Virksomheden med base i Viby J nær Aarhus er blevet tildelt endnu en af Børsens Gazeller.

Gazellestatuen tildeles virksomheder, der i løbet af fire regnskabsår har fordoblet omsætningen i løbet af perioden. GrejFreak.dk, der sælger udstyr til militær, outdoor og jagt, har formået at øge omsætningen fra 2,8 mio. kr. i 2013 til 11,3 mio. kr. i 2016, hvilket giver en vækst på 298 pct.

Som et resultat af væksten er Aarhus-virksomheden også gået fra tre ansatte i 2013 til 25 ansatte. Derudover er sortimentet nu udvidet til over 15.000 varenumre.

“Vi havde forventet, at vi ville fortsætte væksten, men ikke i sådan en grad, som vi har oplevet. Det må siges at være ret vildt for en virksomhed af vores størrelse, at kunne holde en så stor vækstgrad i så mange år i træk. Det har samtidig betydet, at vi har måtte ansætte flere medarbejdere i et hurtigere tempo,” udtaler medejer Kristian Juel Rasmussen i en pressemeddelelse fra GrejFreak.dk.

Webshoppen har også haft vækst i størrelsen på det showroom, som mange kunder besøger for at se og købe udstyr. I 2013 var det et lokale på 25 kvadratmeter, men blev for et års tid flyttet og er nu 150 kvadratmeter.

jesl


Publiceret: 07. November 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt