Ud over selve festlokalet, der kan rumme op til 108 personer, er der blevet plads til en stor entré med garderobe, et buffetområde, fire toiletter, et loungeområde, et “børneværelse” og et udeområde.
Ud over selve festlokalet, der kan rumme op til 108 personer, er der blevet plads til en stor entré med garderobe, et buffetområde, fire toiletter, et loungeområde, et “børneværelse” og et udeområde.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dinesens gør selskab i Solbjerg nemt

På Solbjerg Hovedgade 90C har Gitte Dinesen nu åbnet sit andet forsamlingshus. Konceptet er fast: Hun leverer madenKøber du dit selskabs mad hos Dinesens, så kan du leje Solbjergs nye festlokale på Solbjerg Hovedgade 90C.

Hvorvidt du selv ønsker at stå for pynt, service og drikkevarer, eller du ønsker Gitte Dinesens hjælp til dette, bestemmer du helt selv.

“Alle andre elementer end maden står folk frit for. Og med hensyn til maden spreder jeg mig bredt. Jeg kan klare alt lige fra tarteletter til gazpacho eller carpaccio,” fortæller Gitte Dinesens, som i forvejen driver Falling Forsamlingshus på niende år.


Har maksimalt plads til 108

Huset i Falling ved Odder er ejet af Gitte Dinesen, der selv bor ovenpå festsalen.

Med hensyn til Solbjergs nye selskabslokale, så er det “kun” lejet, men Gitte Dinesen har selv haft malerpenslen fremme og knoklet med at gøre i stand og indrette.

“Jeg har da været træt nogle dage, men der er også en stor tilfredshed i at se lokalet ændre sig,” fortæller hun.

Stedet, som er en tidligere fritidsklub, fandt hun på en af sine køreture rundt i omegnen.

Det havde potentiale, kunne hun se med det samme. Ud over selve festlokalet, der kan rumme op til 108 personer, er der blevet plads til en stor entré med garderobe, et buffetområde, fire toiletter, et loungeområde, et “børneværelse” og et udeområde, hvor man eksempelvis kan nyde velkomstdrinken, forklarer hun:

“Det ligger helt ugeneret, så man kommer ikke til at forstyrre andre mennesker.”

At det lige blev i Solbjerg, Gitte Dinesen har åbnet sit andet selskabslokale, skyldes dels, at hun har en tilknytning til byen i form af faderens familie og dels, at hun synes, området mangler et forsamlingshus, efter kroen er lukket.

“Og så er det også trist at måtte sige nej til så mange, som gerne vil leje huset i Falling. Jeg er jo booket langt ud i fremtiden - konfirmationer typisk to år frem og denne juni har været fuldt booket med bryllupper for mere end et år siden,” forklarer den uddannede tjener og markedsføringsøkonom, som ikke bekymrer sig synderligt om, hvorvidt Solbjergs nye festlokale bliver en lige så stor succes:

“Jeg tænker, at hvis jeg kan trække folk helt fra Aarhus til Falling, så kan det også lade sig gøre i Solbjerg. Solbjerg er også interessant for hele Stilling-Hørning-Skanderborg-området.”


Publiceret: 08. Juni 2017 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere