Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fire unge sigtet for at stjæle frysepizzaer fra Føtex

To piger og to drenge stjal varer fra Føtex' vareindlevering


Fire unge mennesker måtte natten til onsdag duknakkede troppe op hjemme hos deres forældre sammen med politiet, der måtte oplyse, at børnene var sigtet for tyveri. 

En borger tog klokken 01.40 kontakt politiet, fordi han havde set nogle personer udvise mistænkelig adfærd på Tulshøjvej i Højbjerg. Her tog han kontakt til personerne og spurgte dem, om de havde set hans cykler, der var forsvundet fra hans garage.

De svarede, at cyklerne lå på græsset, og herefter forlod de stedet. Manden fandt sine cykler, men fandt hele episoden så mistænkelig, at han ringede til politiet. Efterfølgende havde han også fundet sin trillebør, der lå på det grønne areal med flere frysepizzaer i. 

Der blev sendt en hundepatrulje til stedet, der begyndte at gå efter personernes spor, og kort efter blev en 16-årig pige fundet af en hund ikke så langt derfra.

En anden hund fortsatte i samme spor og fandt på vejen flere tomme sodavands- og ølkasser, en stabel frysepizzaer og til sidst en 16-årig dreng, der forsøgte at løbe væk. Han blev dog fundet i et krat og anholdt.

Politiet blev gjort bekendt med, at de to anholdte havde været sammen med to andre, en 16-årig pige og en 17-årig dreng, som der blev ringet efter.

Alle fire blev sigtet for at have stjålet mindst 15 frysepizzaer fra vareindleveringen ved Føtex i Holme, hvorefter ordensmagten kørte dem hjem til deres forældre.

dp


Publiceret: 30. August 2017 10:21

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere