’Tåge i Natten’ er udkommet på Byens Forlag og fortæller syv krimihistorier med Aarhus og omegn som fysisk ramme. Pressefoto
’Tåge i Natten’ er udkommet på Byens Forlag og fortæller syv krimihistorier med Aarhus og omegn som fysisk ramme. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Højbjerg-forfatter: Aarhus er fuld af sladder

Bogaktuel krimiforfatter henter inspiration fra hverdagen i Aarhus


Der er sladder, makabre fund og mord i Aarhus og omegn. Det er virkeligheden, når man bladrer i den nye samling af krimifortællinger 'Tåge i natten', som er skrevet af Karsten S. Mogensen fra Højbjerg og netop udgivet på Byens Forlag.

'Tåge i natten' indeholder syv historier, som alle er inspireret af Karsten S. Mogensens egen hverdag mellem villakvarterer og landeveje i Aarhus-området. Hans historier foregår alle i Højbjerg, omegnen eller i fiktive provinsbyer.

“Den fortælling, som hedder 'Jakken', kom til en vejfest. På et tidspunkt mister jeg min jakke, og jeg måtte efterlyse den. Den dukkede heldigvis op nogle dage senere. Men så tænkte jeg: Hvad nu hvis den jakke ikke var dukket op? Hvad tænker man så om folk i nabolaget?” spørger forfatteren, der beskriver sin nyeste bog som en mosaik af krimifortællinger om jalousi, hævn, magt, begær, skam og ikke mindst fortidens skæbnesvangre handlinger.


Publiceret: 04. Februar 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt