Projektleder i Aarhus Vand, Pernille Vinther, i samtale med formand i Arkil, Flemming Holm.
Projektleder i Aarhus Vand, Pernille Vinther, i samtale med formand i Arkil, Flemming Holm.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kloak-arbejde: Beder Landevej åbner tre måneder før tid

Trafikanter i Beder-Malling kan ånde lettet op. Der er udsigt til mindre trafikkaos allerede fra 1. december


Beder Landevej i Beder har været spærret for gennemkørsel siden uge 40, hvor Aarhus Vand gik i gang med et stort kloakeringsarbejde. En koncentreret indsats har gjort, at vejen åbner for trafik allerede 1. december og ikke først i marts 2018, som det ellers først var meldt ud.

Vejen har været lukket fordi en ny regnvandsledning har skullet i jorden mellem Kirkebakken og Byagervej. Arbejdet er en del af Aarhus Vands indsats for at gøre Beder klar til at tage imod de kraftige regnskyl, der er en konsekvens af klimaforandringer. Men gravearbejdet har givet store gener for borgere, virksomheder og trafikanter, da Beder Landevej er en central færdselsåre i byen.

Efter 1. december, mangler de sidste dele af vejarbejdet mellem Kirkebakken og Byagervej fortsat. Trafikken er dog opretholdt imens. Arbejdet på Beder Landevej er sidste etape i at adskille regnvand og spildevand i Beder:

“Vi vil gerne takke borgere og erhvervsdrivende i Beder for deres tålmodighed og forståelse, mens vi har arbejdet i byen. Vi ved, at vi har skabt store gener undervejs, og derfor er vi også glade for, at vi her til slut er lykkedes med at forkorte spærringen på Beder Landevej,” siger projektleder Pernille Vinther fra Aarhus Vand.


Publiceret: 29. November 2017 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt