Da Lokalavisen Aarhus besøgte Klubben Holme Vestergård i februar, var der total uvished om klubbens fremtid. Nu ved leder Poul Erik Mundbjerg trods alt, at klubben får lov at beholde heste.
Da Lokalavisen Aarhus besøgte Klubben Holme Vestergård i februar, var der total uvished om klubbens fremtid. Nu ved leder Poul Erik Mundbjerg trods alt, at klubben får lov at beholde heste.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Klubben Holme Vestergård beholder sine heste uanset hvad

Det er endnu uvist, om Klubben Holme Vestergård skal flytte, men hvis det sker, følger i hvert fald nogle af hestene med
De er endnu ikke blevet meget klogere på fremtiden i Klubben Holme Vestergård.

Analysearbejdet, som skal afgøre, hvorvidt klubben skal flytte eller kan blive boende i den gamle, trelængede gård på Højbovej i Holme, lader nemlig vente på sig.

“Efter planen skulle det i gang efter sommerferien, men på grund af andre, mere presserende sager, kan det godt ske, at det bliver skubbet,” fortæller Birgitte Amstrup Jensen, der er tværgående projektleder i Børn og Unge, Planlægning.

Leder på Holme Vestergård, Poul Erik Mundbjerg, har hørt på vandrørene, at analysearbejdet muligvis først kommer i gang i begyndelsen af 2018.

Lederen kan dog fortælle, at lidt af klubbens mulige skæbne allerede ligger fast.

“Vi har fået meldingen, at HVIS vi skal flytte, så skal hestene med. Det er ikke sikkert, det bliver alle ti, men i hvert fald nogle af dem,” forklarer Poul Erik Mundbjerg og fortsætter:

“Vi har også fået at vide, at HVIS vi skal flytte, så bliver det til Gården på Hjulbjergvej, som ligger i forlængelse af skolen.”

Begge dele bekræfter Birgitte Amstrup Jensen.


Fire år før eventuel flytning

Poul Erik Mundbjerg er selv en del af den analysegruppe, der skal finde frem til nogle scenarier, som byrådet skal tage stilling til.

Lederen fortæller, at der efter al sandsynlighed vil gå op til fire et halvt år, før en eventuel flytning vil blive aktuel.

Han kan også berette, at den nuværende gård er blevet vurderet til 8,5 millioner kroner.

“Nogle af de penge ville skulle bruges på at rive en bygning ned på Hjulbjergvej og i stedet opføre en stald samt renovere de resterende lokaler på stedet,” siger Poul Erik Mundbjerg, som understreger, at dette altså kun er ét af flere mulige scenarier.


Giver ro hos personalet

Midt i uvisheden giver den smule information, som der trods alt er kommet frem, en hvis afklaring i Klubben Holme Vestergård.

“Der er mere ro på i personalegruppen nu, hvor vi i det mindste kender tidshorisonten. Og det er rart at vide, at vi trods alt ikke bare bliver smidt ind i nogle tilfældige lokaler, hvis en flytning skulle blive aktuel,” fortæller Poul Erik Mundbjerg.

Lokalavisen Aarhus ville gerne have haft en kommentar fra koordinerende projektleder i Aarhus Kommune Lene Vestervang Olsen, som er bedst inde i sagen, men det har ikke været muligt grundet sommerferie.


Publiceret: 12. Juli 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!