Mads Kähler Holst, direktør Moesgaard Museum.
Foto: Rógvi N. Johansen, Foto/medie afdelingen Moesgaard
Mads Kähler Holst, direktør Moesgaard Museum. Foto: Rógvi N. Johansen, Foto/medie afdelingen Moesgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kulturchefer kigger ind i det nye år
På Moesgaard Museum er jeg særligt spændt på det, som vi kalder Orms Rejse. Det knytter sig til Det kgl. Teaters store opsætning af Røde Orm på museet her til sommer, og henvender sig især til børn, som med skuespil og historier fortalt på en rejse gennem Moesgaard-skovene bliver taget med til vikingetiden. For os bliver det en helt ny måde at bruge vores enestående landskab.


Jan Christensen, Musikhuset

I vores eget Musikhus glæder jeg mig til, Susanne Biers filmiske mesterværker får verdenspremiere som nyskrevet opera, moderne dans og musical, når Kasper Holten, Marie Bolin Tani og Peter Langdal sætter Bier Trilogien op. Danseforestillingen Tree of Codes med Jamie xx's musik, Olafur Eliassons scenografi og Wayne McGregors koreografi, danset af hans eget kompagni sammen Pariseroperaens Ballet bliver med garanti også storslået. Og så skal jeg forbi Den Gamle by, hvor Aarhus Fortæller tager os gennem Aarhus' historie fra vikingetiden til i dag, ligesom Aros's The Garden er et must-See i 2017.

Jan Christensen, adm. direktør Musikhuset.
 Foto: David Bering
Jan Christensen, adm. direktør Musikhuset. Foto: David Bering

Thomas Bloch Ravn, Den Gamle By

Jeg glæder mig til at se Aarhus og hele regionen boble med kreativitet og kulturel substans. Allermest glæder jeg mig til åbningen af Den Gamle Bys store udstilling Aarhus Fortæller om byens historie fra vikingetid til nutid og med kig ind i en mulig fremtid. 1200 år på 800 kvadratmeter under jorden og i et næsten magisk univers. Måske 2017 indleder en ny guldalder for byen.

Thomas Bloch Ravn, direktør Den Gamle By. Foto: Runolfur Gudbjørnsson
Thomas Bloch Ravn, direktør Den Gamle By. Foto: Runolfur Gudbjørnsson

Publiceret: 06. Januar 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt