Annonce

Livsstil for alle aldre

Uanset vores alder og hvilke produkter, der fascinerer os hver især, værdsætter vi alle kvalitet

Smag og behag er forskellig, og vi befinder os på forskellige stadier i livet.

Men uanset om vi er børn, voksne eller ældre, kan vi begejstres over kvaliteten af produkter, der taler til den person, vi er.

De 120 udstillere på hver af sommerens livsstilsmesser sikrer spændende oplevelser for hele familien og alle generationer.

”Der er alt, hvad hjertet kan begære. Der er noget for manden, kvinden, børnene og bedsteforældrene. Og der er noget, som alle generationer kan lave sammen. For eksempel en tur i helikopter eller en ny Tesla elbil. Der er lidt i hver genre, så det ikke bliver kedeligt for nogen, heller ikke børnene,” siger direktør for arrangøren CHPevent, Claus Petersen.


Vi værdsætter kvalitet

Som mennesker har vi forskellige interesser, og vi kan fascineres af vidt forskellige ting. Det ønsker CHPevents livsstilsmesser at afspejle.

”Livsstil for dig kan være rødvin og fede biler, mens livsstil for mig kan handle om specialøl og lækre kager fra konditoren.

Men det, vi alligevel har til fælles er, at vi værdsætter kvalitet, og det er udstillernes fokus på kvalitet, der binder messens mange produkter sammen, uanset om det drejer sig om specialøl, delikatesser, ny teknologi, velvære eller interiør.”

FAKTA
• 26.-28. maj - alle dage kl. 10-16
• Over 120 stande med mange inspirerende produkter til alle aldre. 
• 500m2 stort lege område til børnene fra Randers Legeland,
• Smag stegte insekter ved Randers Regnskov. 

KLIK HER for at købe billetter.Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail
Rosenholm Slot
Rosenholmvej 119 - 8543 Hornslet
Kontakt
Kristina D. Matzen - Tlf. 30806232
Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke Lokalavisens holdninger.