Lars Christensen, Sanne Falkenberg og Ellen Ryge Metthiesen glæder sig til at byde områdets borgere velkomne.
Lars Christensen, Sanne Falkenberg og Ellen Ryge Metthiesen glæder sig til at byde områdets borgere velkomne.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Markedsdag viser frem og ryster sammen

I Bering gør de en årlig markedsdag til en tradition. Det skaber nemlig sammenholdKræmmerboder, øltelt, pølsebod, cafételt, folkemusik og underholdning for børnene fylder 20. maj området ved kirken, præstegården og forsamlingshuset i Bering.

Det er andet år i træk, at byens borgere inviteres til markedsdag, og nu har parterne bag besluttet, at det skal være en årlig tradition. Det er der to årsager til.

“Vi vil gerne vise os selv lidt frem. Der flytter masser af mennesker til området, som ikke ved, hvad det her er for et sted, og hvad det kan tilbyde,” fortæller Sanne Falkenberg, der er medlem af alle de tre parter bag markedsdagen nemlig gymnastikforeningen, valgmenigheden og amatørteatret i byen.

“Desuden er det vigtigt, at der er et godt, lokalt sammenhold og fællesskab i byen, og det bidrager markedsdagen også til,” fortsætter Ellen Ryge Matthiesen, som er bestyrelsesmedlem i Bering Valgmeninghed.

Formanden for valgmenigheden, Lars Christiansen, er enig:

“Jeg tror, folk gennemgående har det bedre, hvis de kender deres naboer godt,” siger han.


Underholdning for alle

Bering og omegns borgere kan helt frem til dagens begyndelse klokken 10 lørdag 20. maj leje bordplads til deres helt egen lille bod ved at skrive en mail til arneryge@gmail.com eller ringe på 60 64 83 62.

De tre parter bag dagen har desuden en stand, hvorfra de blandt andet sælger orgelpiber, kostumer, rekvisitter og gamle gymnastikredskaber.

Mens de voksne kan vælge at lytte til folkemusik, er der såkaldt 'tons og tummel' for de yngste, som gymnastikforeningen står bag, mens teatret disker op med gøgl, udklædning og cirkusstemning.

Endelig kan man få en rundtur i Bering Kirke, som er en ganske almindelig folkekirke blot i en valgmenigheds-udgave, hvilket blandt andet giver menigheden mulighed for selv at ansætte præsten.


Publiceret: 15. Maj 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere