Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyt og gammelt: Julekoncert med Peter Viskinde

Den tidligere store, tykke slange holder fredag koncert i Saralystkirken


Peter Viskinde har med stor succes spillet en række koncerter i kirker. Fredag 1. december klokken 19.30 holder Peter Viskinde med musikere julekoncert i Saralystkirken.

Der er næppe noget årstidstema, der er så velbeskrevet som julen med dens langtidsholdbare salmer og sange om Jesu fødsel, om lys i mørket og hjerternes fest. Der skal derfor masser af mod og musikalitet til at turnere rundt med såvel nyfortolkninger af de gode gamle julesange såvel som med egne numre og vinkler på højtiden.

Men det er ikke desto mindre det, som Peter Viskinde har kastet sig ud i, og som han deler ud af fra scenekanten til årets julekoncert i Saralystkirken.

Viskinde vælger ifølge en pressemeddelelse sangene til denne lokale koncert i Højbjerg ud fra to primære hensyn. Der skal være plads til klangen og til nærheden.

Peter Viskinde har udgivet julealbummet 'Jul i hjertet' med nyindspilninger af hans fortolkninger af traditionelle julesange samt en række egne tidligere udgivne sange fra den mere spirituelle ende.

Billetsalget foregår på www.billetto.dk.

jbe


Publiceret: 30. November 2017 17:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt