Først skete en ulykke med alkohol indblandet. Dernæst kom en billist forbi, som også var påvirket af alkohol.
Først skete en ulykke med alkohol indblandet. Dernæst kom en billist forbi, som også var påvirket af alkohol.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politiet vinkede mand ind til siden: Han vinkede blot igen og fortsatte

To mænd på 64 og 52 år måtte en tur forbi stationen for blodprøvetagningEt færdselsuheld på Stenvej i Højbjerg tirsdag 25. juli klokken 18.58 førte til to sigtelser for spirituskørsel.

Ulykken skete, da en 64-årig mandlig bilist kørte frem for ubetinget vigepligt og blev ramt af en 21-årig mandlig bilist, der kom kørende fra højre.

Politiet skønnede, at den 64-årige var påvirket af spiritus, hvilket blev bekræftet af en alkometertest.

Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og kørt til politistationen for at få taget en blodprøve. Der skete ingen personskade ved sammenstødet, oplyser Østjyllands Politi.

besynderlig Forleden blev politiet kontaktet af personalet i Føtex på Frederiks Allé i Aarhus, fordi personalet havde set en mand gå rundt i butikken med en kniv. Da patruljen ankom til butikken, blev de vist i retning af manden, der nu befandt sig i parfumeafdelingen. Manden blev visiteret, og i hans venstre bukselomme blev der fundet en kniv. Manden forklarede, at det var en pyntekniv, han selv havde lavet, og som han altid havde på sig. Kniven var dog ulovlig, og den 54-årige mand blev sigtet for overtrædelse af knivloven, og kniven blev konfiskeret, oplyser Østjyllands Politi./jk


Forbipasserende stoppet

I forbindelse med oprydningsarbejdet efter færdselsuheldet blev en af betjentene opmærksom på en bil, der kom kørende meget usikkert ad Stenvej.

Betjenten gav tegn til bilisten for at få ham til at standse, men bilisten vinkede blot igen og fortsatte fremad med uændret hastighed.

Derfor trådte betjenten et skridt længere ud på kørebanen for at få bilisten til at standse, hvilket han først gjorde, da han var kørt forbi.

Den 52-årige fører af bilen lugtede af alkohol og kunne ikke fremvise kørekort, da han ikke havde generhvervet det, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. En alkometertest bekræftede en promille over det tilladte.csj


Publiceret: 26. Juli 2017 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!