Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politirapporten: 18-årig bilist forsøgte at flygte fra politiet og modsatte sig anholdelse

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapportEn 18-årig mand nægtede at standse, da en patrulje ville stoppe ham i en rutinekontrol natten til onsdag klokken 00.45 på Byagervej i Beder.

Den 18-årige fortsatte trods politiets tegn i høj fart, indtil det lykkedes patruljevognen at spærre vejen for ham.

Mandens to medpassagerer gik frivilligt ud af bilen, men den 18-årige ville ikke forlade bilen og spændte i stedet for i kroppen, mens han holdt fast i rattet.

Det lykkedes dog betjentene at få ham ud af bilen og anholde ham. Han blev sigtet for ikke at standse for politiet og for at modsætte sig anholdelse.

Den 18-årige kunne ikke forklare, hvorfor han havde forsøgt at stikke af. Han protesterede dog mod sigtelsen for at modsætte sig anholdelsen. Han forklarede, at han ikke kunne komme ud af bilen, fordi selen sad fast.

dp


Døgnet i øvrigt

Slog mand i ansigtet og stjal hans jakke

En 21-årig mand blev natten til onsdag klokken 01.10 anholdt for at slået en 21-årig bekendt i ansigtet med en knytnæve på Trige Centervej i Trige. Da politiet dukkede op, forsøgte manden at løbe væk, men han blev indhentet af en hurtig politihund. Den 21-årige havde den forurettedes jakke på og blod på knoerne. Han blev derefter anholdt og sigtet for vold.

Tyv anholdt med stjålet kartoffelsalat

En 36-årig mand blev tirsdag klokken 11.38 anholdt og sigtet for tyveri, da han forsøgte at stikke af sted med en pose mad fra Føtex på Skelagervej i Aarhus N. Personalet opdagede dog manden på vej ud af butikken, og den 36-årige blev hurtigt stoppet. Da politiet ankom kunne de konstatere, at manden havde stjålet flere madvarer - blandt andet kartoffelsalat og smørrebrød.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i krydset Ringvej Syd/Bjødstrupvej i Viby tirsdag kl. 8.33. Her kørte en 20-årig mandlig bilist op i bagenden på en bil ført af en 42-årig mand. Uheldet skete, da den 42-årige bremsede op ved et lyskryds. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Der skete et færdselsuheld i krydset Høvej/Hovmuren i Elev ved Lystrup tirsdag kl. 13.52. En 59-årig mand mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i et stendige, hvorefter bilen formentligt snurrede rundt flere gange. Et vidne, der kørte bag bilen inden uheldet, lagde mærke til, at bilen slingrede meget og kørte usikkert. Derfor holdt han sig i god afstand bag den. Kort tid efter så han, at bilen var kørt galt. Da politiet nåede frem, viste alkometeret, at den 59-årige bilist var påvirket af alkohol. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Det viste sig, at han allerede var frakendt kørekortet på grund af tidligere spritkørsel. Manden slap umiddelbart med mindre skader, men blev kørt til skadestuen til kontrol.

Der skete et færdselsuheld tirsdag kl. 15.29 i krydset Christian X's Vej og Gunnar Clausens Vej i Viby. En 50-årig mandlig bilist svingede til venstre og kørte ind i en 14-årig dreng på cykel, der kom kørende bagfra. Drengen blev kørt til kontrol på skadestuen, men slap med småskrammer. Den 50-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

På Magnoliavej i Viby begået d. 6/6 mellem 00.10 og 08.00

På Råhøjparken i Viby begået mellem d. 4/4 kl. 23.00 og mandag d. 5/6 kl. 05.00

På Søren Frichs Vej i Åbyhøj begået mellem d. 2/6  kl.16.00 og tirsdag d. 6/6 kl. 14.00


Publiceret: 07. Juni 2017 11:37

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere