Max på syv måneder sidder på armen af mor Camilla Madsen, som er ansat til det daglige i LopMoreKids. Rasmus Rindom er manden bag idéen.
Max på syv måneder sidder på armen af mor Camilla Madsen, som er ansat til det daglige i LopMoreKids. Rasmus Rindom er manden bag idéen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sælg dine aflagte børne-sager hos LopMoreKids

Bugner skabene af brugt men fint legetøj og børnetøj? Så er det måske en idé at tjekke den nye forretning LopMoreKids ud
De fleste med børn kender vist til scenariet: Børnetøj, som kun har været brugt få gange, hober sig op i skabet, og legetøj, som poderne for længst har vendt tommelen ned til, fylder i reolen.

Alle disse brugte børne-sager er guld værd. Det mener manden bag den nye forretning LopMoreKids på Bjødstrupvej 20C i Højbjerg i hvertfald.

“I børnefamilierne ligger der så mange fine ting gemt, som sagtens kan gøre glæde hos andre børn. Samtidig er det blevet populært at gå på loppemarked,” fortæller Rasmus Rindom, som forklarer, at LopMoreKids er en form for moderne genbrugsbutik eller loppemarked, hvor private lejer en stand og så ellers overlader det daglige salg til en ansat i LopMoreKids og venter på, at pengene bliver sat ind på kontoen.

“Eneste krav er, at tingene skal være pæne, rene og funktionsdygtige. Og så skal det naturligvis være børne-sager. Vi vil skabe et sted, hvor der er afslappet og hyggeligt at være, og hvor følelsen er, at det faktisk bare er en hvilken som helst andet børne-forretning,” siger Rasmus Rindom.


Sørg for mere eller mindre

I hvor højt et omfang man selv ønsker at være inde over sin lille stand, bestemmer man sådan set selv. Man kan købe sig til større eller mindre grader af oprydning og deslige.

Helt fra at man kan få sine ting hentet i privaten og sat op med prismærker og hele molevitten, til at man selv bringer, sætter op og rydder op.

Hvor meget man ønsker at proppe ind i sin stand, bestemmer man også selv, og man kan løbende komme og fylde op, hvis der bliver solgt så meget, at standen ser lidt afpillet ud.

Der er i øvrigt i alt 220 stande og to forskellige slags at vælge mellem - en med bøjlestang og en kun med hylder.


Måske flere butikker på vej

Den nye forretning åbner dørene første gang 7. august, og Rasmus Rindom, som egentlig er uddannet tømrer og har sit eget tømrerfirma, er spændt på, hvor stor en succes den bliver.

“Stedet her bliver jo kun godt, hvis folk er med på idéen,” siger han og tilføjer, at drømmen er at åbne flere lignende forretninger.

“Men det skal altid være stilrene koncepter. Så sælger vi modetøj til voksne, sælger vi kun det. Man skal vide, hvad man kan forvente. Ligesom når man går i en almindelig forretning for at købe en trøje, så forventer du ikke at kunne købe en brødrister samtidig.”


Publiceret: 15. Juni 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere