26-årige Stefan Kuntz overtager den daglige drift af Hasselager Auto efter Klaus Honoré Jensen.
26-årige Stefan Kuntz overtager den daglige drift af Hasselager Auto efter Klaus Honoré Jensen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skift: Ny mand er i front for Hasselager Auto

Fromover står 26-årige Stefan Kuntz bag roret hos Hasselager Auto“Jeg vil gerne fremad, og det er et stort ønske for mig, der nu går i opfyldelse. Jeg har lyst til at have ansvar.”

Sådan lyder det fra 26-årige Stefan Kuntz, der overtager den daglige drift af Hasselager Auto, hvor ejeren Klaus Honoré Jensen har valgt at træde et skridt tilbage for at give plads til ungdommen. Kunderne vil dog fortsat kunne møde Klaus Honoré Jensen på værkstedet.

“Jeg vil gerne give det daglige ansvar fra mig, men vil stadig tage del i arbejdet på værkstedet,” lyder det i en pressemeddelelse.


Nyt men alligevel gammelt

Selvom Stefan Kuntz er en ung gut med sine 26 år, så er han hverken uerfaren eller et ukendt ansigt hos Hasselager Auto - her har han faktisk været i 10 år.

Han er nemlig udlært mekaniker hos netop Hasselager Auto, og siden har han videreuddannet sig til autotekniker, og desuden taget yderligere kurser i teknik og ledelse. Det seneste år har han været driftsleder for personbilområdet.

“Så det hele er nyt, og alligevel er alt ved det gamle, for kunderne vil møde de samme personer på værkstedet. Jeg føler blot, at jeg efter 32 år som selvstændig bør træde lidt tilbage og give plads til de unge,” siger Klaus Honoré Jensen.csj


Publiceret: 05. Februar 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt