Flere gange om året giver Jan Kristiansen gode tips og opskrifter til snapse med naturens smagsstoffer (Foto: Smag på Aarhus)
Flere gange om året giver Jan Kristiansen gode tips og opskrifter til snapse med naturens smagsstoffer (Foto: Smag på Aarhus)
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tag med på snapsetur i Hørhaven

Mange urter er lige nu klar til at blive brugt til snaps. Blandt andet hybenroser, røllerike og skovmærkerLørdag 08. juli klokken 10 inviterer Smag på Aarhus på snapsetur i Hørhaven i Marselisborg Skov. Lige nu kan man nemlig finde skovmærker, hybenroser, røllike og andre gode snapseurter.

Turen ledes af Jan Kristiansen fra 'snapsogurter', og mødestedet er på p-pladsen ved det store hus på Ørneredevej ved Hørhaven.

Undervejs på turen fortæller Jan Kristiansen om de forskellige urter og inspirerer til at bruge dem i kryddersnapse, men man skal ikke kun tro ham på hans ord, han har også smagsprøver med.


Plan om snapselaug

Jan Kristiansen og nogle tidligere deltagere i snapseturene arbejder på at starte et snapselaug i Aarhus til oktober. Her vil man kunne sammenligne resultater og lære af hinanden.

Man mødes på P-pladsen Ørneredevej 23, Højbjerg, Turen er gratis, og der er ingen tilmelding Husk: Fornuftigt fodtøj, lille kniv eller saks og evt. kurv til at samle urter i.

-vik


Publiceret: 06. Juli 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!