Jacob Bundsgaard og Niels Duedahl, administrerende direktør i SE, der ejer Stofa, klipper snoren.
Jacob Bundsgaard og Niels Duedahl, administrerende direktør i SE, der ejer Stofa, klipper snoren.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Velkommen: Stofa har flyttet 350 medarbejdere til Slet

Borgmester Jacob Bundsgaard (S) bød it-virksomheden velkommen til Slet


Flytning Stofa flytter 350 arbejdspladser til Aarhus Syd, og i mandags var der officiel indvielse af de nye lokaler, hvor den røde løber var rullet ud på Slet Parkvej.

Fremover vil 350 medarbejdere fra SE koncernen, der ejer Stofa, få fast arbejdsplads i Slet. Og borgmester Jacob Bundsgaard (S) stod ifølge en pressemeddelelse klar med en vaskeægte bjørnekrammer for at byde Stofa velkommen til det voksende erhvervsmiljø i det sydlige Aarhus.

“Der har i mange år været fokus på, hvad der sker i nordbyen og omkring Skejby. Men nu åbner letbanen inden længe, og det betyder, at flere og flere virksomheder er begyndt at blive tiltrukket til sydbyen, fordi infrastrukturen er rigtig god,” lød det fra Jacob Bundsgaard.

Det var på ingen måde en tilfældighed at Stofa valgte at sige farvel til Horsens og samle sine ansatte på en større lokation i Aarhus.

“Vi har brugt lang tid på at finde det helt rigtige sted at slå os ned. Der er en masse ender, der skal mødes, når man samler over 350 medarbejdere under ét tag. Det giver en række åbenlyse fordele, at alle sidder sammen, og vi har fundet en god placering, hvor der både er let adgang til motorvejen og offentlig transport, siger Ole Fruekilde, koncerndirektør i Stofa.

al


Publiceret: 06. Juli 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!