Foto: Østjyllands Politi
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Victoria forsvandt for over to måneder siden: Politiet frygter hun holdes skjult


 

Østjyllands Politi beder borgerne om hjælp til at finde frem til 16-årige Victoria Adelhaid Andersen. Hun har ikke været set siden den 12. maj, hvor hun forlod institutionen "Ny-Start Markusminde" i Sabro, hvor hun er anbragt.

Victoria er tidligere gået fra institutionen, men er altid vendt retur, hvilket dog ikke er sket denne gang. Både Victorias mor og institutionen har siden hendes forsvinden modtaget mails, der angiveligt skulle være fra Victoria, men politiet har mistanke om, at det er nogle andre, der står bag de mails, og at de også har hjulpet Victoria med at gå under jorden, hvilket er strengt ulovligt og kan straffes med op til fire års fængsel.

Politiet frygter ikke, at der er sket Victoria noget, men da hun er under 18 år og anbragt på institution, skal hun tilbage dertil, og Østjyllands Politi vil derfor meget gerne høre fra borgere, der ved, hvor Victoria opholder sig, eller som har kendskab til, hvem der eventuelt har hjulpet hende med at gå under jorden i nu mere end to måneder.

Ring til Østjyllands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har brugbare oplysninger.


Publiceret: 25. Juli 2017 11:17
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!